Question

As400 connector cannot decode response

  • 29 June 2022
  • 6 replies
  • 130 views

Badge +1

Hi,

 

After reading the various documentations and this forum I managed to get the plugin to work however I have an error in the response.

I have the error :

UNKNOWN: Cannot decode response (add --debug option to display returned content)

If i add --debug to the commande the result seems good… Thanks for help.

 

======> request send
POST http://localhost:8091/
Accept: application/json
User-Agent: centreon::plugins::backend::http::useragent
Content-Type: application/json

{"password":"password","command":"getSystem","login":"login","host":"192.168.0.100"}
======> response done
HTTP/1.1 200 OK
Connection: keep-alive
Date: Wed, 29 Jun 2022 15:28:31 GMT
Content-Length: 485
Content-Type: application/json
Client-Date: Wed, 29 Jun 2022 15:28:31 GMT
Client-Peer: 127.0.0.1:8091
Client-Response-Num: 1

{"requestDuration":115,"code":0,"result":[{"batchJobWaitingForMessage":0,"batchJobHeldWhileRunning":0,"activeJobInSystem":290,"percentProcessingUnitUsed":10.9,"maxJobInSystem":163520,"batchJobOnUnassignedJobQueue":0,"batchJobHeldInJobQueue":0,"jobInSystem":3665,"activeThreadInSystem":996,"batchJobsEndedWithPrinterOutputWaitingToPrint":1959,"batchJobEnding":0,"batchJobWaitingToRunOrAlreadyScheduled":0,"batchJobOnHeldJobQueue":0,"batchJobRunning":96,"percentSystemASPUsed":65.1517}]}


6 replies

Badge +3

Hi,

I have done some tests and it’s working for me. Are you available for a session ? (if you still have the issue)

Badge +2

Hello @dzielinger ,

Did you find the solution to your problem? I’m facing the same issue :s

Badge +3

If you available for a session, you can send me an email. qgarnier@centreon.com

Badge +2

Hey @qgarnier ,

Thanks for your answer, I was finally able to make it works! In fact I was using an old version of the plugin and the last one works like a charm ;-)

Badge +3

Nice!

Badge +3

We have fixed the problem. There was some sub-directories like ‘centreon/’ in /usr/lib/centreon/plugins/. We have cleaned it and it works

Reply